středa 5. ledna 2022

twiGIS umí servisovat výtahy

Na platformě GIS aplikace twiGIS cca před rokem vzniklo specifické řešení, které slouží k digitalizaci procesů servisu výtahů. Nyní, začátkem roku 2022, jsou na světě už tři implementace tohoto řešení u českých společností.

O přínosech twiGISu v první z nich, společnosti Výtahy Line, s.r.o., se dozvíte v následujícím videu (CZ/SK/EN/FR/HU/FI titulky):

Vlastní mapová složka aplikace je v tomto případě velmi jednoduchá: podkladová mapa a jednotlivé výtahy jako body. Využívá se zde ale zejména plné responzivity twiGISu pro pohodlné používání na mobilních zařízeních, flexibility konfigurace datového modelu a datové logiky, a zejména speciálního modulu (pluginu), který podporuje specifické postupy v digitalizovaných agendách.

Poprvé jsme rovněž implementovali podporu načítání QR kódů přímo v responzivní webové aplikaci a ještě více tak zjednodušili práci techniků v terénu.

Podobných modulů je možné pro různé účely vytvořit nepřeberné množství - přehlídku těch nejzajímavějších měli možnost vidět účastníci poslední konference GIS fórum. Nezahálí ani kmenový vývoj vlastního produktu, jádra twiGISu, viz Roadmapa Trello a podněty pro nové funkce.

Žádné komentáře:

Okomentovat