pátek 12. října 2018

Rekordní účast na konferenci GISfórum 2018

Jedenáctý ročník konference GISfórum byl, co se týká počtu účastníků, největší ve své historii. Na sedmdesát účastníků z více než tří desítek společností mělo možnost čerpat zkušenosti od kolegů, kteří představovali své projekty z praxe.  Letos se těchto prezentací zhostili zástupci společností Povodí Odry s.p., Veletrhy Brno a.s., Letiště Praha a.s. a Řízení letového provozu s.p.
 
Hlavním tématem zákaznických prezentací byla aplikace twiGIS a široké možnosti využití nad různými daty. Povodí Odry má aplikaci zaměřenou především na práci s katastrálními daty a daty ke správě toků, Veletrhy Brno využívají twiGIS pro správu majetku a budov a dále také pro práci s výstavními plochami na jednotlivých veletrzích, Letiště Praha představilo první workflow v twiGIS pro správu obsazenosti a využívání více než deseti tisíc místností a Řízení letového provozu ukázalo řešení pro správu bezpečnostních systémů a inženýrských sítích uvnitř budov. K jednotlivým prezentacím se v nejbližší době budeme vracet a blíže je představíme všem, kteří se této znojemské konference nemohli zúčastnit.

Zákaznické prezentace a živé vstupy byly doplněny přednáškami zástupců CAD Studia. Hlavním tématem těchto přednášek byla DATA a možnosti, které CAD Studio nabízí pro migraci a čištění dat pomocí nástroje FME, sdílení dat mezi projektanty, investory a stavebními společnostmi za pomoci cloudového úložiště BIM 360 a následná správa dat prostřednictvím aplikace twiGIS s integrací na modely BIM. 


Všem zúčastněným děkujeme za aktivní přístup na oficiální části konference a za pohodovou atmosféru při neoficiálních aktivitách. 

Žádné komentáře:

Okomentovat