pátek 29. března 2019

Byli jsme partnery FME WORLD TOUR

Ve středu 27.3. měla zastávku FME WORLD TOUR v Praze a my jsme byli u toho! Společnost CAD Studio byla partnerem této akce, které se zúčastnily na čtyři desítky uživatelů produktů FME od kanadské společnosti Safe Software.
Na akci zazněly prezentace přímo od zástupců společnosti Safe Software (především Gerhard Fischl), dále pak od společnosti CSmap, která celou akci zaštiťovala. Společnost CAD Studio dostala prostor na dvě prezentace zaměřené na případovou studii "Automatické kontroly geodetických zaměření pomocí FME Serveru" ve společnosti Innogy. Této prezentace se zhostil hlavní realizátor projektu a certifikovaný specialista na produkt FME, Lubomír Lazar. Téma plánujeme zařadit i na letošní konferenci GISfórum 2019.

Druhou prezentaci zaměřenou na "Použití technologií FME pro provozovatele inženýrských sítí, správu budov a areálů (s využitím BIM modelů)" měl na starost Jakub Bican. Především integrace BIM a GIS za pomocí produktů FME je hlavním tématem, o kterém od nás uslyšíte čím dál častěji.

Více informací o FME

Žádné komentáře:

Okomentovat