úterý 31. prosince 2019

PF2020 od GIS týmu CAD Studia

Uklízíme stoly, odpočíváme s rodinami, a nebo už odpočatí přemýšlíme nad dalším rokem, do kterého se za pár hodin přehoupneme.

Uplynulý rok se nám moc líbil. Hlavně díky Vám, našim zákazníkům, partnerům, podporovatelům, to byl výtečný rok!

  • Podařilo se nám vydatně posunout kupředu naše hlavní produkty twiGIS a Vyjadřovací portál - jsou to už dospělé produkty, které mají tisíce uživatelů.
  • Dotáhli jsme mnoho implementací - velkých i malých - a máme s Vámi rozjednanou pěknou řádku dalších, do kterých se postupně pouštíme.
  • Uspořádali jsme několik akcí, kde jsme měli možnost se s Vámi setkat, bilancovat, hodnotit, plánovat, tvořit, a hlavně příjemně strávit společný čas.
  • Díky tomu všemu jsme vyšperkovali a doplnili naši kolekci nápadů, na kterých budeme s chutí pracovat. 
Tvorba a používání vlastních produktů má (samozřejmě kromě obrovské odpovědnosti vůči stávajícím zákazníkům a uživatelům) tu neuvěřitelnou sílu pozitivní motivace kupředu. Tím víc, že vývoj financujeme výhradně z naší obchodní činnosti, bez jakýchkoliv dotací a podobného "dopingu". Vaše peníze tak končí u těch úžasných lidí, kteří se na rozvoji podílejí, ať už tvořivě postupují kupředu, nasazují, nebo do úmoru řeší nějaký záhadný problém. Za reálné peníze vyrábíme a dodáváme reálné věci, které oceňujete Vaší přízní a dlouhodobým partnerstvím s námi.

Často pro vztah zákazníka a dodavatele v našem oboru používáme příměr k manželství, ve kterém oba partneři bezpodmínečně přináší i získávají. I v roce 2020 pro Vás budeme partnerem, přinášet hodnoty a energii, tak jako to děláte vy vůči nám.


Žádné komentáře:

Okomentovat