středa 17. března 2021

Modul pro Vyjadřovací portál v aplikaci twiGIS

Propojení dvou stěžejních aplikací od CAD Studia, tedy mapové aplikace twiGIS a Vyjadřovacího portálu pro vyřizování žádostí o vyjádřeni, je dalším krokem, díky kterému mají uživatelé dostupnější vnitropodnikové informace a mohou s nimi efektivněji pracovat. Udělali jsme modul (panel) do twiGISu, který umožňuje nad mapou pracovat s jednotlivými žádostmi o vyjádření. 

Díky tomuto spojení může operátor vyjádření přehledněji pracovat s vyhotovením žádostí. V Detailu žádosti o vyjádření v aplikaci „VP operátor“ je dostupné tlačítko „Zobrazit GIS“. Tlačítko slouží k zobrazení informací z Detailu žádosti o vyjádření v mapové aplikaci twiGIS. V aplikaci twiGIS si uživatel může zapnout další hladiny GIS, které ho dostanou do lepšího kontextu situace (např. s digitální technickou mapou). Operátor si může rovněž vyhotovit novou mapovou kompozici, která bude přílohou v odeslané žádosti o vyjádření. 

Z pohledu uživatele aplikace twiGIS je mnohem jednodušší dohledat potřebné informace ke konkrétnímu vyjádření. Ve vyhledávacím okně stačí zadat číslo žádosti, jméno žadatele, nebo číslo odchozí pošty a během několika vteřin má k dispozici všechny potřebné informace o žádosti včetně polygonu zájmového území. 

Panel postupně implementujeme u našich zákazníků již několik měsíců. Díky velmi pozitivním odezvám jej budeme dále rozvíjet. Je možné, že dokonce nahradí některé funkce aplikace VP Operátor.

Žádné komentáře:

Okomentovat