úterý 10. května 2022

Automatizace zpracování CAD dokumentace pomocí FME cloud, pozvánka na FME World Tour

Jedna z prezentací na nedávné konferenci LIVE 2023 byla věnována automatizačním a transformačním nástrojům FME od kanadské společnosti SAFE Software. Aplikace FME (feature manipulation engine) dokáže vzájemně převádět více cca 500 nejpoužívanějších datových formátů, včetně formátů z CAD, GIS a BIM odvětví. Od vektorových 2D formátů, přes rastrové formáty, databázové tabulky a metadata, mračna bodů až po 3D CAD a BIM formáty. Potřebujete-li převést některý grafický formát do- nebo z- dat uložených v Autodesk produktech, v otevřených formátech, v twiGISu a dalších GIS aplikacích, FME je pro to ten správný nástroj.

Díky hostování FME v cloudu (Amazon cloud) navíc můžete využít flexibilní licencování a přístup k objemným datům pro zpracování občasných a přitom datově a výpočetně náročných transformačních a automatizačních úloh.

Podívejte se na prezentaci možností FME - prezentaci "Automatizace zpracování CAD dokumentace pomocí FME cloud" od kolegy Lubomíra Lazara (mimochodem certifikovaného konzultanta FME) - ta obsahuje i ukázku praktického použití a přínosů nástrojů FME u reálného zákazníka, české společnosti Zakra (část videozáznamu z konference LIVE 2023):


Další infomace o tomto řešení najdete na stránce Aplikace FME.



Přijměte pozvání na FME World Tour 2022

Zaujaly vás možnosti nástrojů FME? Podrobnější informace se dozvíte na každoroční konferenci "FME World Tour". Letošní World Tour 2022 se koná i v České republice, a to online, na platformě Zoom. Využijte příležitosti a staňte se i vy součástí této celosvětové události.

V jedné z prezentací této konference se kolegové budou věnovat tématu využití FME pro zpracování a publikaci leteckých informací.

Zaregistrovat se můžete zde:

FME World Tour 2022 - Registrace


Žádné komentáře:

Okomentovat