středa 30. srpna 2023

FME User Conference 2023 - po roce opět na "olympiádě datových specialistů"!




5.-7.9.2023 se v německém Bonnu uskuteční FME User Conference, největší setkání uživatelů softwaru FME. Konference nabídne více než 100 přednášek a workshopů, které se budou věnovat nejnovějším trendům v oblasti datové integrace.

FME je populární software pro integraci dat z různých zdrojů, jako jsou databázové platformy, CAD/GIS data, cloudová úložiště, rastrové formáty, sociální média a mnoho dalších. Software je využíván v mnoha odvětvích, mj. v oblastech GIS, kartografie, stavebnictví, energetiky, dopravy a průmyslu.

Arkance Systems CZ bude mít na této konferenci také své vyslance. Na přednášku z loňské FME UC 2022 v kanadském Vancouveru letos naváží kolegové Lubomír Lazar a Jan Albert v tandemu s Janem Zdeborem zastupujícího našeho zákazníka, společnost ČEZ. Tématem jejich prezentace bude reálná zkušenost s nasazením a provozem FME platformy v prostředí velké společnosti, jakou ČEZ bezesporu je.

FME User Conference je příležitostí pro uživatele FME, aby se setkali s ostatními odborníky v oblasti datové integrace, dozvěděli se o nových funkcích a možnostech softwaru a sdíleli své zkušenosti. Konference nabídne také řadu workshopů a hands-on aktivit, které účastníkům umožní naučit se nové dovednosti a vyzkoušet si FME v praxi.

Mezi témata letošního ročníku patří:
  • Nové funkce softwaru FME
  • Příklady využití FME v praxi
  • Integrace dat z různých zdrojů
  • Automatizace datové integrace
  • Bezpečnost a ochrana dat

Přednášející

Na konferenci vystoupí řada předních odborníků z oblasti datové integrace, včetně zástupců společnosti Safe Software, vývojáře softwaru FME. Mezi přednášející patří také uživatelé FME z různých odvětví, kteří se podělí o své zkušenosti s využitím softwaru. Konference nabídne taktéž širokou škálu přednášek a workshopů, které pokrývají nejnovější trendy v této oblasti.







Žádné komentáře:

Okomentovat