pondělí 14. srpna 2023

Zveme vás na konferenci GISfórum 2023

Registrujte se letošní GISfórum 2023. Na Zámku Valeč se 18. října uskuteční již 15. ročník odborné konference věnované softwaru GIS, CAFM, nástrojům pro utility, katastr a jejich propojení se světem BIM. Letos konference GISfórum navazuje na CAD/BIM konferenci CADfórum 2023, která se na stejném místě koná o den dříve.

Jakub Bican a Tomáš Šustek vás zvou na tuto každoroční akci Arkance Systems ve své videopozvánce ze soutoku Vltavy a Malše v Českých Budějovicích. Registrujte se na konference.gisforum.cz.



A na co se můžete těšit?

Kromě networkingu a cenné výměny zkušeností s kolegy z oboru jsme pro vás připravili 10 přednášek profesionálů z praxe i od vývojářů a implementátorů GIS/FM řešení. Dozvíte se více o nejnovějších technologiích a řešeních společností Arkance Systems, Autodesk a Safe Software v oblasti nástrojů pro mapování, geografické informační systémy, správu utilit a systémy pro správu a údržbu majetku (FM/CAFM) i jejich propojení s BIM.

Prezentace pokrývají témata využití twiGISu pro CAFM, využití BIM modelů v CAFM systému, plánování ůdržby, správu veřejného osvětlení v mobilním twiGISu, využití veřejných GIS dat, nasazení komplexního GISu ve vodárenské společnosti, GIS v havarijním managementu, zkušenosti ŘLP s Vyjadřovacím portálem nebo zkušenosti z prvních implementací DTM Konektoru (napojení na digitální technickou mapu).

Nenechte si ujít letošní GISfórum a CADfórum - registrujte se - vstupenka platí pro obě akce najednou.

Žádné komentáře:

Okomentovat