pondělí 10. září 2018

Představení přednášejících na GISfóru 2018

Představujeme přednášející na letošním ročníku akce GISfórum, zaměřené na výměnu zkušeností s praktickým využitím GIS technologií firem Autodesk a CAD Studio. GISfórum se letos koná 10. října 2018 v prostorách Hotelu Premium ve Znojmě.

Ing. Alena Tomalová

Společnost:                    Veletrhy Brno, a.s.
Přednáška na téma:       Využití twiGIS ve společnosti Veletrhy Brno a.s.

Přednáška zaměřená na používání aplikace twiGIS nejen pro agendu správy areálu a majetku, ale také na možnosti využití pro obchodní a technické oddělením v rámci plánování výstavních ploch na jednotlivé veletrhy. Prezentace Ing. Aleny Tomalové bude probíhat především formou ukázek z aplikace twiGIS.

Ing. Roman Teuchner

Společnost:                    Povodí Odry, státní podnik
Přednáška na téma:       Publikace dat pomocí twiGIS

Jak zpřístupnit různorodá data technické evidence svým zaměstnancům? O své zkušenosti s publikací a vizualizací dat z různých geografických datových zdrojů do prostředí aplikace twiGIS se s námi podělí Ing. Roman Teuchner. Implementací aplikace twiGIS nabídl stání podnik  svým zaměstnancům jednoduchý, ale účinný nástroj s rychlým přístupem k informacím vztahujících se k vodním tokům a jevům na tocích, tak i přístup k informacím o majetku či parcelám.

Lucie Hanzlíková, Jiří Pucholt

Společnost:                    Řízení letového provozu České republiky, státní podnik
Přednáška na téma:       Bezpečnostní systémy a migrace GIS z Oracle na MSSQL

Lucie Hanzlíková a Jiří Pucholt ve své prezentaci předají zkušenosti z migrace systému GIS mezi databázovými systémy Oracle a MSSQL. Součástí prezentace bude i ukázka nově implementovaného modulu „Bezpečnostní systémy“, zaměřeného na evidenci a správu bezpečnostních a požárních systémů na ŘLP.

Roman Janeček

Společnost:                    Český Aeroholding, a.s.
Přednáška na téma:       Specifické úlohy a workflow v twiGIS

Prezentace zaměřená na ukázku nového nástroje aplikace twiGIS „univerzální modul“, který umožňuje individuálně řešit specifické funkční požadavky zákazníka.  Roman Janeček představí využití univerzálního modulu pro agendu žádanek o místnostech, kterých na letišti evidují přes 10 tis.

Jakub Bican

Společnost:                    CAD Studio, s.r.o.
Přednáška na téma:       Integrace BIM dat do twiGIS


Jak efektivně využít a především udržovat data z BIM projektů pro správu majetku? Jaká data BIM jsou pro správu majetku důležitá a jak je jednoduše zpřístupnit svým zaměstnancům? To jsou otázky, kterým se dlouhodobě věnujeme a na které odpoví Jakub Bican a to především formou ukázky nového řešení BIM4GIS.

Žádné komentáře:

Okomentovat